ELŐADÁSOK ÉS BELÉPŐK

Tájékoztató az előadások új időpontjairól és a belépők érvényességéről

Kedves Látogatóink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a vonatkozó kormányrendelet értelmében intézményünk június 22. hétfő 8.00 órától újra látogatható.
Napközis táboraink is ezen a napon indulnak, illetve lehetőség nyílik az elmaradt programokkal kapcsolatos ügyintézésre is.
Az alábbiakban részletesen leírjuk, hogy elmaradt előadásainkat mely időpontban rendezzük meg, illetve milyen információk vonatkoznak a megváltott belépőkre. Több programunknál biztosítjuk az online jegyvisszaváltás lehetőségét is. A jegy.hu felületén – a programnál megadott linken – 2020. július 31-ig igényelhető az online, illetve az Interticket jegyirodában váltott jegyek árának visszatérítése. A visszaváltás menetéről minden információ megtalálható szintén a megadott linken. Az intézményünkben váltott belépők csak intézményünkben válthatók vissza, továbbá amelyik programnál nem lehetséges az online jegyvisszaváltás, szintén csak személyes ügyintézésre tudunk lehetőséget biztosítani 2020. augusztus 31-ig.
Bízunk benne, hogy hamarosan újra üdvözölhetjük Önöket rendezvényeinken!

Március 14-i A padlás c. előadásunk új időpontja: szeptember 26. szombat 11.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Március 17-i Babaszínház: Ki lakik az asztal alatt? c. előadásunk új időpontja: október 20. kedd 10.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Március 17-i Bő szekund c. előadásunk új időpontja: szeptember 27. vasárnap 16.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Március 19-i Marczi Muzsika: Péter és a farkas c. előadásunk új időpontja: szeptember 24. csütörtök 9.00, 11.00 és 14.30 óra. A megváltott belépők ezekre az időpontokra érvényesek.
Március 19-i Nevesincs királyfi feleséget keres c. előadásunk új időpontja: szeptember 24. csütörtök 10.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Március 19-i Istenek, démonok, mágusok c. előadásunk történelmi előadássorozatunk része, mely Elsüllyedt világok, túlélő civilizációk címmel szeptember 10-én folytatódik. A megváltott belépők a sorozat őszi előadásain egy alkalommal felhasználhatók.
Március 22-i Gradus ad publicum c. koncertünk új időpontja: november 22. vasárnap 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Március 23-i Művészet és felfedezések c. előadásunk új időpontja: október 26. hétfő 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Március 27-i Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról c. előadásunk új időpontja: október 9. péntek 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Március 28-i Kaláka – Palya Bea koncertünk új időpontja: november 28. szombat 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
ONLINE JEGYVISSZAVÁLTÁS
Március 30-i János vitéz
 c. előadásunk új időpontja: október 12. hétfő 9.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Március 31-i Lyukasóra próza c. előadásunk elmarad. Az online vásárolt belépők árát az Interticket visszautalta, a személyesen váltott belépők intézményünkben augusztus 31-ig visszaválthatók.
Április 2-i Istenek, démonok, mágusok c. előadásunk történelmi előadássorozatunk része, mely Elsüllyedt világok, túlélő civilizációk címmel szeptember 10-én folytatódik. A megváltott belépők a sorozat őszi előadásain egy alkalommal felhasználhatók.
Április 2-i Guzsalyas Bál c. programunk táncház-sorozatunk része, mely ősszel folytatódik. Az évadnyitó bál időpontja: szeptember 17. csütörtök 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Április 3-i Zene és irodalom c. koncertünk új időpontja: október 2. péntek 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Április 5-i Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra gálakoncertje c. programunk új időpontja: szeptember 20. vasárnap 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
ONLINE JEGYVISSZAVÁLTÁS
Április 5-i Neil Young Sétány koncert új időpontja: október 18. vasárnap 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Április 6-i Calcutta trió – Indiai zeneklub c. programunk új időpontja: október 5. hétfő 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Április 7-i Kaláka kicsiknek koncertünk új időpontja: október 6. kedd 10.00 és 11.00 óra. A megváltott belépők ezekre az időpontokra érvényesek.
ONLINE JEGYVISSZAVÁLTÁS
Április 8-i Imi, mondj egy verset! c. előadásunk új időpontja: november 15. vasárnap 15.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Április 14-i Babaszínház: Medvék minden mennyiségben c. előadásunk új időpontja: szeptember 22. kedd 10.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Április 16-i Istenek, démonok, mágusok c. előadásunk történelmi előadássorozatunk része, mely Elsüllyedt világok, túlélő civilizációk címmel szeptember 10-én folytatódik. A megváltott belépők a sorozat őszi előadásain egy alkalommal felhasználhatók.
Április 19-i Rutkai Bori: Zsebtenger c. koncertünk új időpontja: október 18. vasárnap 11.00 és 16.00 óra. A megváltott belépők ezekre az időpontokra érvényesek.
Április 19-i Gradus ad publicum c. koncertünk új időpontja: november 22. vasárnap 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Április 20-i Bagdy Emőke előadás új időpontja: október 11. vasárnap 16.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
ONLINE JEGYVISSZAVÁLTÁS
Április 21-i Lyukasóra próza c. előadásunk elmarad. Az online vásárolt belépők árát az Interticket visszautalta, a személyesen váltott belépők intézményünkben augusztus 31-ig visszaválthatók.
Április 24-i A padlás c. előadásunk új időpontja: október 30. péntek 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Április 25-i Kaláka koncertünk új időpontja: október 31. szombat 19.00 óra. Műsorváltozás! Vendég: Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
ONLINE JEGYVISSZAVÁLTÁS
Április 27-i Habsburgok a művészetben c. előadásunk elmarad. A belépők intézményünkben augusztus 31-ig visszaválthatók, vagy felhasználhatók a Művészet és felfedezések c. előadásunkon. Az előadás időpontja: október 26. hétfő 19.00 óra.
Április 28-i Zorán koncert új időpontja: október 14. szerda 19.00. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Április 30-i Istenek, démonok, mágusok c. előadásunk történelmi előadássorozatunk része, mely Elsüllyedt világok, túlélő civilizációk címmel szeptember 10-én folytatódik. A megváltott belépők a sorozat őszi előadásain egy alkalommal felhasználhatók.
Május 25-i Az élet értelme c. előadásunk új időpontban történő megrendezésére sajnos, nincs lehetőségünk. Műsorváltozás! A megváltott belépők Mácsai Pál és Huzella Péter őszi előadására érvényesek: október 4. vasárnap 15.00 óra BEFOGAD ÉS KITASZÍT A VILÁG, MÁCSAI PÁL ÉS HUZELLA PÉTER VILLON-ESTJE.
ONLINE JEGYVISSZAVÁLTÁS

 

Bízunk benne, hogy hamarosan újra üdvözölhetjük Önöket rendezvényeinken!
Szeretettel várjuk Önöket!

Vissza