INTÉZMÉNYÜNK MŰKÖDÉSE

Tájékoztató

A kormány által hozott döntés értelmében a II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. intézményeiben - Klebelsberg Kultúrkúria, Marczibányi Téri Művelődési Központ, Berczik Sára Budai Táncklub, Vízivárosi Galéria - felfüggesztettük a rendezvények megtartását. Az intézményekben eszerint minden rendezvény, tanfolyam, foglalkozás, szakkör elmarad, és a kiállítások sem látogathatók. 
A járványveszély miatt a Marczibányi Téri Művelődési Központ és a Klebelsberg Kultúrkúria területén lévő játszótereket is lezártuk. Az intézkedés az Önök és gyermekeik védelmét szolgálja.

A Marczin elmaradó rendezvények új időpontjairól folyamatosan tájékoztatjuk kedves látogatóinkat:

ELMARADT ELŐADÁSOK ÚJ IDŐPONTJAI

Programszervező kollégáink azon dolgoznak, hogy elmaradt előadásainkat meg tudjuk tartani a veszélyhelyzet elmúltával. Sajnos, az egyeztetés nehézségekbe ütközik, mivel nem tudjuk, hogy a jelenlegi helyzet pontosan meddig tart. Mindent megteszünk azért is, hogy az igen nehéz helyzetbe került előadóinknak lehetőséget tudjunk biztosítani a fellépésre, amint erre mód nyílik.
Intézményeink további intézkedésig tehát zárva tartanak, ügyelet sincs, programjainkat nem tudjuk megtartani és ügyintézésre sincs lehetőség. A veszélyhelyzet elmúltával mindent meg fogunk tenni azért, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat megoldjuk.
Kérjük, hogy honlapunkról vagy FB oldalunkról tájékozódjanak, ahol rendszeresen informáljuk kedves látogatóinkat a helyzet alakulásáról!
Kérjük szíves türelmüket és köszönjük megértésüket!
Jó egészséget kívánunk mindenkinek!


Dolhai István
ügyvezető igazgató

Vissza