Előadás, beszélgetés

HVG KÖNYVBEMUTATÓ
2022. március 29. kedd 18:00

MÁRCIUS 29. KEDD 18.00
TABUK ÉS DILEMMÁK A GYEREKNEVELÉSBEN – A SZÜLETÉSTŐL KISKAMASZ KORIG

Interaktív HVG Extra Pszichológia Szalon Szél Dávid pszichológussal a gyerekkor megosztó kérdéseiről

Moderátor: Szörnyi Krisztina, a HVG Extra Pszichológia magazin főszerkesztője

Melyik szülő maradjon otthon a gyerekkel, és meddig? Meddig, mikor és hogyan alszik egy gyerek, és miért nem? Miként készíthetjük fel a gyerekünket a kiszámíthatatlan jövőre? Mennyi képernyőidő jusson egy napra? Lehet-e a szülőnek elege?

A tabutémák kulcskérdések a nevelésben, érdeklődő, nyitott szülőként pedig nap mint nap elbizonytalanodunk egy-egy reakcióink helyességét és szülői kompetenciáinkat illetően. Szél Dávid,  Tabuk és dilemmák a gyereknevelésben című könyvében, valamint a programon gyakorló pszichológusként és apaként segít megválaszolni a feltétlen elfogadás, a megalapozott vagy kevésbé helytálló elméletek – és a valóság kihívásai között vergődő szülők kérdéseit.

Szél Dávid tanácsadó szakpszichológus, író, apa. Az apaságról és a szülőségről gyakorta tart előadásokat és workshopokat. Egyéni, pár- és családterápiás munkájában is rendszerszemléletben, az emancipáció elkötelezett híveként dolgozik.

Az Apapara – Újraválogatott nyafogások és büszkeségek, a Túl a parán – Minden, amiről az apák nem beszélnek és az Útközben – Egy életközepi válság Skype-terápiája című kötetek szerzője

szeldavid.hu, apapara.hu

Vissza
Információ

Belépő: 1900 Ft, amelyből 1000 Ft a helyszínen könyvekre levásárolható.

Jegyeket személyesen a művelődési központban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.