Előadás, beszélgetés

HVG EXTRA PSZICHOLÓGIA SZALON
2022. április 20. szerda 18:00

ÁPRILIS 20. SZERDA 18.00
FÉLELEM, SZORONGÁS, PÁNIK – HOGYAN TALÁLJUK MEG A KIUTAT?

Az egészséges félelmekről, traumákról és a pszichés zavarokról is beszélgetünk DR. BELSŐ NÓRA pszichiáterrel.
Moderátor: Szörnyi Krisztina, a HVG Extra Pszichológia magazin főszerkesztője

Az életünk örömök és szenvedések egyensúlya, és ebből az érzékeny balanszból könnyű kibillenni. A stresszre, a mindennapok nehézségeire adott pszichés reakciók félelem, szorongás vagy pánik formájában mutatkoznak meg leggyakrabban. De vajon mi a különbség ezek között az érzések között, hol a határ az egészséges és a kóros reakciók között?

Az interaktív HVG Extra Pszichológia Szalonon a félelmekről, traumákról és a pszichés zavarokról, valamint a lehetséges megküzdésekről is beszélgetünk Dr. Belső Nóra pszichiáterrel új könyve megjelenése alkalmából. 

Dr. Belső Nóra pszichiáter szakorvos, egészségügyi menedzser specialista. Érdeklődése és munkája középpontjában a hangulat- és szorongásos zavarok állnak. A komplex, humanisztikus, személyközpontú terápiás megközelítés híve. Vallja, hogy a pszichiátriai kezelés nemcsak a betegségek hatékony biológiai gyógyításából áll, hanem magában foglalja az ismeretterjesztést és az életszemlélet tudatos átformálását is. Praxisában az orvosi munka mellett életviteli és párkapcsolati tanácsadást is végez.
A HVG Könyvek gondozásában megjelent kötetei: Félelem, szorongás, pánik – Hogyan találjuk meg a kiutat? (2022), Életciklusok és hangulatzavarok – Hogyan küzdjünk meg életünk hullámvölgyeivel? (2020), Hullámvasúton – Élet bipoláris zavarral (2018)

Vissza
Információ

Belépő: 1900 Ft, amelyből 1000 Ft a helyszínen könyvekre levásárolható.

Jegyeket személyesen a művelődési központban és az Interticket hálózat jegyirodáiban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.