SziaMarczi!

HACUKALAND
2023. április 02. vasárnap 11:00

Fotó: Piti Marcell

ÁPRILIS 2. VASÁRNAP 11.00
HACUKALAND
Táncos öltözőshow gyerekeknek
A Góbi Rita Társulat és a BábSzínTér közös produkciója 

Hogyan indul egy átlagos nap? Kiugrunk az ágyból, gyorsan felkapjuk a ruhánkat, megfésüljük a hajunkat, összepakoljuk a táskánkat és már indulhatunk is az óvodába a kedvenc rollerünkkel. De mi történik akkor, ha nagyon álmosak vagyunk, és hiába szeretnénk felkelni, a testünk visszahúz az ágyba? Mit tegyünk, ha a nadrág két szára sehogyan sem akar a két különböző lábunkra csúszni, és a pulóverünk mindig leugrik a hátunkról? A cipőink önálló életet kezdenek élni, a zoknik a lábunk helyett a kezünkre másznak, a fésű beleakad a hajunkba, és a szoknya sem akar a helyén maradni. Az idő pedig úgy szorít, mint egy szűk pizsama. Indulni kellene az óvodába… Ez nem egy átlagos reggel. Ez egy Hacukaland! 

Tánc és koreográfia: Góbi Rita
Zene: Csernák Samu
Jelmez: Nagy Fruzsina
Díszlet: Szabó Ottó
Dramaturg: Somogyi Tamás
Fénytervezés: Eliška Kociánová 

Koprodukciós partner: BábSzínTér
Partner: Műhely Alapítvány 

„Mit vegyek fel ma? – ezt az égető kérdést járja körbe a Hacukaland, miközben Góbi játákosan fedezi fel a lehető legbonyolultabb utakat és eljárásokat arra, hogyan öltse magára az újabb és újabb ruhadarabokat. Az élénk színű, strapabíró ruhatár Nagy Fruzsina keze munkáját dicséri. Az ékszerek, cipők, kesztyűk és más kiegészítők nem rendeltetésszerű használatát bármelyik érdeklődő gyermek jó eséllyel mesterfokon sajátíthatja el az előadást nézve.”
/Jászay Tamás, Revizor/

Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Műhely Alapítvány, Sín Kulturális Központ, MOHA – Mozdulatművészek Háza /Orkesztika Alapítvány, Red Print, gaborgobi.com

Vissza
Információ

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Belépő gyermek és felnőtt vendégek számára egységesen: 2500 Ft

Jegyeket személyesen a művelődési központban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.