SziaMarczi!

ÚJ IDŐPONT - RUTKAI BORI BANDA: ZSEBTENGER
2020. október 18. vasárnap 11:00

OKTÓBER 18. VASÁRNAP 11.00 
RUTKAI BORI BANDA: ZSEBTENGER
lemez- és könyvbemutató koncert 

A Fonogram-díjas Rutkai Bori Banda zenekar negyedik, gyerekeknek szóló mesealbuma a Zsebtenger partján található Kukutyin városkába kalauzol el bennünket, ahol jó szomszédságban élnek a mesebeli és a valóságos lények. A Csudabogár felemás zoknikat tereget a teraszán, miközben Láthatósági Bácsi integet neki a piciklijéről. Macika a zenélő játszótérre igyekszik görkoriján, hogy le ne késse a vasárnapi pókpingpong bajnokságot. A palotából királyi lakodalmi menet táncol át a Szöcske Presszóba, és ott folytatódik tovább a mulatság a Palacsinta Pályaudvarról frissen érkezett utasokkal.

Tavaszhívogató, nyárváró, vidám, játékos dalok ezek, amelyek éppúgy megtáncoltatják és elvarázsolják az egész családot, ahogy Boriék eddigi nótái tették. Az idei évben újdonság, hogy a korábbi CD-s könyvek után a könyv és hanglemez külön-külön is kapható lesz, a mesékkel, játékokkal és Bori illusztrációival díszített könyv a Pagony Kiadó gondozásában jelenik majd meg.

A koncerten számos vendégzenész és énekes barát közreműködik, illetve Bori festményeiből készült vetítés is kíséri a zenés bemutatót.

Rutkai Bori – ének
Kárász Eszter - ének
Tóth Evelin - ének
Simányi Zsuzska - vokál
Darvas Kristóf – zongora
Mizsei Zoltán - zongora
Nemes Janó – basszusklarinét, szaxofon
Lukács Gábor - szaxofon
Szerető Dániel – basszusgitár
Németh Csaba - dob
Dudás Zsombor – ütőhangszerek
Szabó Sipos Ágoston - ütőhangszerek
Németh Imre - elektronika  

Vissza
Információ

A DÉLUTÁNI, 16.00 ÓRÁS KONCERT TECHNIKAI OKOK MIATT ELMARAD! A BELÉPŐK ÉRVÉNYESEK A DÉLELŐTTI KONCERTRE, VAGY OKTÓBER 18. VASÁRNAP 16.00 ÓRÁIG VISSZAVÁLTHATÓK.

AZ ÁPRILIS 19-ÉN ELMARADT KONCERTEK PÓTLÁSA.

A MEGVÁLTOTT BELÉPŐK ERRE AZ IDŐPONTOKRA ÉRVÉNYESEK!

Belépő gyermek és felnőtt vendégek számára egységesen: 2500 Ft 

 
Jegyeket személyesen a művelődési központban és az Interticket hálózat jegyirodáiban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.