Zenei programok

EGYÜTT ZSOMBORÉRT - JÓTÉKONYSÁGI KONCERT
2020. február 06. csütörtök 19:00

FEBRUÁR 6. CSÜTÖRTÖK 19.00
EGYÜTT ZSOMBORÉRT
 
Operett és musical sztárok jótékonysági koncertje egy 13 éves fiúért, aki agydaganatban szenved

Fellépő művészek: Bordás Barbara, Fischl Mónika, Nádasi Veronika, Szendy Szilvi, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly, Dolhai Attila

Közreműködik: Sturcz Szmollbend

A hazai operett és musical élet ikonikus alakjainak jótékonysági koncertjén műfaji sokszínűségre számíthatnak. Egyaránt felcsendülnek az operett és a musical nagy slágerei, duettek és szóló dalok. Részleteket hallhatnak többek között az István a királyból és a Csárdáskirálynőből és a nagy közös éneklés sem maradhat el.

A fellépő művészek azért döntöttek Zsombor támogatása mellett, mert Magyarországon nincs lehetőség a további kezelésre. Kölnben, az ottani klinika visszajelzése alapján tudnák fogadni, ahol egy utolsó esélyt kaphatna a gyógyulásra.
Ehhez a családnak 30 millió forint segítségre lenne szüksége.
A Budapesti Semmelweis Klinika Tűzoltó utcai gyermekklinikáján lehet érdeklődni, a kérés valódiságával kapcsolatban.

Vissza
Információ

A koncert időtartama: 90 perc szünet nélkül

Támogatói jegyek, melyek belépésre is jogosítanak 8000 Ft és 5000 Ft-os áron vásárolhatók személyesen a Marczibányi Téri Művelődési Központban, a Klebelsberg Kultúrkúriában, az Interticket hálózat jegyirodáiban és online a jegy.hu oldalon az alább megadott linken. A támogatói jegy árát az online felületen a Kosár-ban kell kiválasztani.

Jegyeket személyesen a művelődési központban és az Interticket hálózat jegyirodáiban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.