Rendezvények

ELŐADÁSOK ÚJ IDŐPONTJAI
2020. március 25. szerda 08:00

Kedves Látogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket a március 12-25. között elmaradt előadásaink pótlásáról:

Március 14-i A padlás c. előadásunk új időpontja: szeptember 26. szombat 11.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.

Március 17-i Babaszínház: Ki lakik az asztal alatt? c. előadásunk új időpontja: október 20. kedd 10.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.

Március 17-i Bő szekund c. előadásunk új időpontja: szeptember 27. vasárnap 16.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.

Március 19-i Marczi Muzsika: Péter és a farkas c. előadásunk új időpontjának egyeztetése folyamatban van. A megváltott belépők az új időpontra lesznek érvényesek.

Március 19-i Nevesincs királyfi feleséget keres c. előadásunk új időpontja: szeptember 24. csütörtök 10.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.

Március 19-i Istenek, démonok, mágusok c. előadásunk történelmi előadássorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával az elmaradt előadásokkal folytatódik. A megváltott belépők a sorozat előadásaira érvényesek lesznek.

Március 22-i Gradus ad publicum c. előadásunk koncertsorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával folytatódik. A megváltott belépők a sorozat koncertjeire érvényesek lesznek.

Március 23-i Művészet és felfedezések c. előadásunk új időpontjának egyeztetése folyamatban van. A megváltott belépők az új időpontra lesznek érvényesek.

Programszervező kollégáink folyamatosan azon dolgoznak, hogy elmaradt előadásainkat meg tudjuk tartani a veszélyhelyzet elmúltával. Sajnos, az egyeztetés nehézségekbe ütközik, mivel nem tudjuk, hogy a jelenlegi helyzet pontosan meddig tart. Mindent megteszünk azért is, hogy az igen nehéz helyzetbe került előadóinknak lehetőséget tudjunk biztosítani a fellépésre, amint erre mód nyílik.

Intézményünk a kormány által hozott rendelet értelmében továbbra is zárva tart, programjainkat további intézkedésig nem tudjuk megtartani, és ügyintézésre sincs lehetőség. A veszélyhelyzet elmúltával mindent meg fogunk tenni azért, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat megoldjuk.

Kérjük szíves türelmüket és köszönjük megértésüket!

Vissza
Információ