Rendezvények

ELŐADÁSOK ÚJ IDŐPONTBAN!
2020. május 31. vasárnap 08:00

Kedves Látogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy intézményünk a Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendelete értelmében további intézkedésig zárva tart.

Elmaradt előadásaink pótlását folyamatosan szervezzük. A már átszervezett előadásokra a jegy.hu felületén biztosítjuk az online jegyvásárlás lehetőségét:

MARCZI ELŐADÁSOK A JEGY.HU-N

Az elmaradt eladások új időpontjai:

Március 14-i A padlás c. előadásunk új időpontja: szeptember 26. szombat 11.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Március 17-i Babaszínház: Ki lakik az asztal alatt? c. előadásunk új időpontja: október 20. kedd 10.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Március 17-i Bő szekund c. előadásunk új időpontja: szeptember 27. vasárnap 16.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Március 19-i Marczi Muzsika: Péter és a farkas c. előadásunk új időpontja: szeptember 24. csütörtök 9.00, 11.00 és 14.30 óra. A megváltott belépők ezekre az időpontokra érvényesek.
Március 19-i Nevesincs királyfi feleséget keres c. előadásunk új időpontja: szeptember 24. csütörtök 10.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Március 19-i Istenek, démonok, mágusok c. előadásunk történelmi előadássorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával az elmaradt előadásokkal folytatódik. A megváltott belépők a sorozat előadásaira érvényesek lesznek.
Március 22-i Gradus ad publicum c. előadásunk koncertsorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával folytatódik. A megváltott belépők a sorozat koncertjeire érvényesek lesznek.
Március 23-i Művészet és felfedezések c. előadásunk új időpontjának egyeztetése folyamatban van. A megváltott belépők az új időpontra lesznek érvényesek.
Március 27-i Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról c. előadásunk új időpontban történő megrendezésére sajnos, nincs lehetőségünk. A megváltott belépők a veszélyhelyzet elmúltával visszaválthatók lesznek, vagy átválthatók egy tetszőleges előadásra. Az online vásárolt belépők árának visszatérítése – szintén a veszélyhelyzet megszűnése után – banki átutalással is kérhető. Ennek módjáról a helyzet normalizálódása után adunk tájékoztatást.
Március 28-i Kaláka - Palya Bea koncertünk új időpontja: november 28. szombat 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Március 30-i János vitéz c. előadásunk új időpontjának egyeztetése folyamatban van. A megváltott belépők az új időpontra lesznek érvényesek.
Március 31-i Lyukasóra próza c. előadásunk új időpontban történő megrendezését sajnos, nem tudjuk garantálni. A megváltott belépők a veszélyhelyzet elmúltával visszaválthatók lesznek, vagy átválthatók egy tetszőleges előadásra. Az online vásárolt belépők árának visszatérítése – szintén a veszélyhelyzet megszűnése után – banki átutalással is kérhető. Ennek módjáról a helyzet normalizálódása után adunk tájékoztatást.
Április 2-i Istenek, démonok, mágusok c. előadásunk történelmi előadássorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával az elmaradt előadásokkal folytatódik. A megváltott belépők a sorozat előadásaira érvényesek lesznek.
Április 2-i Guzsalyas Bál c. programunk táncház-sorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával folytatódik. A megváltott belépők a sorozat alkalmaira érvényesek lesznek.
Április 3-i Zene és irodalom – Húsvéti koncert c. programunk új időpontjának egyeztetése folyamatban van. A megváltott belépők az új időpontra lesznek érvényesek.
Április 5-i Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra gálakoncertje c. programunk új időpontja: szeptember 20. vasárnap 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Április 5-i Neil Young Sétány c. programunk koncertsorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával folytatódik. A megváltott belépők a sorozat koncertjeire érvényesek lesznek.
Április 6-i Calcutta trió – Indiai zeneklub c. programunk koncertsorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával folytatódik. A megváltott belépők a sorozat koncertjeire érvényesek lesznek.
Április 7-i Kaláka kicsiknek koncertünk új időpontja: október 6. kedd 10.00 és 11.00 óra. A megváltott belépők ezekre az időpontokra érvényesek.
Április 8-i Imi, mondj egy verset! c. előadásunk új időpontjának egyeztetése folyamatban van. A megváltott belépők az új időpontra lesznek érvényesek.
Április 14-i Babaszínház: Medvék minden mennyiségben c. előadásunk új időpontja: szeptember 22. kedd 10.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Április 16-i Istenek, démonok, mágusok c. előadásunk történelmi előadássorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával az elmaradt előadásokkal folytatódik. A megváltott belépők a sorozat előadásaira érvényesek lesznek.
Április 19-i Rutkai Bori: Zsebtenger c. koncertünk új időpontja: október 18. vasárnap 11.00 és 16.00 óra. A megváltott belépők ezekre az időpontokra érvényesek.
Április 19-i Gradus ad publicum c. előadásunk koncertsorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával folytatódik. A megváltott belépők a sorozat koncertjeire érvényesek lesznek.
Április 20-i Bagdy Emőke előadás új időpontja: október 11. vasárnap 16.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Április 21-i Lyukasóra próza c. előadásunk új időpontban történő megrendezését sajnos, nem tudjuk garantálni. A megváltott belépők a veszélyhelyzet elmúltával visszaválthatók lesznek, vagy átválthatók egy tetszőleges előadásra. Az online vásárolt belépők árának visszatérítése – szintén a veszélyhelyzet megszűnése után – banki átutalással is kérhető. Ennek módjáról a helyzet normalizálódása után adunk tájékoztatást.
Április 24-i A padlás c. előadásunk új időpontja: október 30. péntek 19.00 óra. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Április 25-i Kaláka koncertünk új időpontja: október 31. szombat 19.00 óra. Vendég: Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Április 27-i Habsburgok a művészetben c. előadásunk új időpontjának egyeztetése folyamatban van. A megváltott belépők az új időpontra lesznek érvényesek.
Április 28-i Zorán koncert új időpontja: október 14. szerda 19.00. A megváltott belépők erre az időpontra érvényesek.
Április 30-i Istenek, démonok, mágusok c. előadásunk történelmi előadássorozatunk része, mely a veszélyhelyzet elmúltával az elmaradt előadásokkal folytatódik. A megváltott belépők a sorozat előadásaira érvényesek lesznek.
Május 25-i Az élet értelme c. előadásunk új időpontban történő megrendezésére sajnos, nincs lehetőségünk. A megváltott belépők Mácsai Pál és Huzella Péter őszi előadására lesznek érvényesek: október 4. vasárnap 15.00 óra BEFOGAD ÉS KITASZÍT A VILÁG, MÁCSAI PÁL ÉS HUZELLA PÉTER VILLON-ESTJE. Természetesen, ha valakinek a felajánlott előadás vagy annak időpontja nem megfelelő a veszélyhelyzet elmúltával lesz lehetősége a belépők visszaváltására vagy átváltására. 

Programszervező kollégáink folyamatosan azon dolgoznak, hogy elmaradt előadásainkat meg tudjuk tartani a veszélyhelyzet elmúltával. Sajnos, az egyeztetés nehézségekbe ütközik, mivel nem tudjuk, hogy a jelenlegi helyzet pontosan meddig tart. Mindent megteszünk azért is, hogy az igen nehéz helyzetbe került előadóinknak lehetőséget tudjunk biztosítani a fellépésre, amint erre mód nyílik.

Intézményünk a kormány által hozott rendelet értelmében továbbra is zárva tart, programjainkat további intézkedésig nem tudjuk megtartani, és ügyintézésre sincs lehetőség. A veszélyhelyzet elmúltával mindent meg fogunk tenni azért, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat megoldjuk.

Kérjük szíves türelmüket és köszönjük megértésüket!

Vissza
Információ
Jegyeket személyesen a művelődési központban és az Interticket hálózat jegyirodáiban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.