Nyári táborok 2022

ANGOL NYELVI ÉS MŰVÉSZETI TÁBOR
2022. július 18. hétfő 08:00

ANGOL NYELVI ÉS MŰVÉSZETI TÁBOR
5-12 éveseknek
JÚLIUS 18–22. NAPONTA 8.00-16.30 ÓRÁIG  

Délelőtt 3 órás angol nyelvi foglalkozások, délután művészeti programok: rajzolás, festés, különböző technikák alkalmazása. Kézművesség. Az angol nyelvi foglalkozások a különböző korosztályok részére differenciáltan zajlanak, s figyelembe vesszük az életkori sajátosságokat, valamint az egyéni sajátosságokat is. A foglalkozások jó hangulatban, derűs, motiváló, szeretetteljes légkörben, játékos és változatos formában valósulnak meg. A nyelvi foglalkozások célja az új ismeretek hatékony elsajátítása és begyakorlása változatos formában. A foglalkozások közben, és délután a művészeti foglalkozások célja a szépérzék, a művészi készségek fejlesztése mellett a művészeti tananyaggal feltöltött angol nyelvi fejlesztés és gyakorlás is. Mialatt a művészeti tevékenység témájával ismerkednek a tanulók angolul, szinte természetes módon a művészeti témára, feladatokra fókuszálnak, s közben gördülékenyen angolul kommunikálnak, angolul énekelnek, angolul dolgozzák fel a témát.

Nagyon hatékony módszer, amikor a tanulók különböző más tantárgyakhoz köthető tartalmakat angolul tanulnak, s ezáltal nagyon sokrétűen gazdagszik szókincsük, órákon keresztül megszokják, hogy folyamatosan beszéljenek angolul, kérdeznek, válaszolnak, énekelnek, szerepjátékot adnak elő, báboznak, együtt játszanak, mozognak /tornáznak/ táncolnak, s közben angolul beszélnek. Ezáltal bátran, magabiztosan, s gördülékenyen beszélnek angol nyelven, s természetesen haladnak azzal a tudásanyaggal is, amit közben feldolgoznak, begyakorolnak, ismételnek, alkalmaznak.

Az étkezéshez az ennivalót legyenek szívesek otthonról hozni. Van hűtőszekrény, ahova már  reggel betehető, valamint biztosított az ebédlő is, ahol el lehet fogyasztani az ételt. 

Vissza
Információ

Táborvezetők: Silverpen Center tanárai és munkatársai (info.englishcamp021@gmail.com; 06 70 534-5720 )

Részvételi díj: 43 000 Ft

Testvérkedvezmény: 4000 Ft (mindegyik testvér részére külön-külön) 

Jelentkezési határidő: június 27.

Az e-mailes bejelentkezés után küldjük a jelentkezési lapot.