Marczi Placc

KARÁCSONYI WORKSHOPOK - MONTÁZS-MŰHELY
2023. december 02. szombat 10:00

KARÁCSONYI WORKSHOPOK

Gyere, és próbáld ki milyen, ha az idei karácsonyfadíszeidet, ajándékaidat saját kezűleg készíted el! Barátságos műtermi miliőben, nyomatok, festékek, profi illusztrátorok és finom tea társaságában alkothatsz, minden hétvégén más-más tematikában. Jöhetsz a gyerekeiddel, pároddal, barátokkal, vagy lehet ez egy elmélyült énidő.

DECEMBER 2. SZOMBAT 10.00-12.30, 14.00-16.30
MONTÁZS-MŰHELY
gyerekeknek, szülőknek, mindenkinek

Újrahasznosított anyagokból (is) dolgozunk: elsősorban irodai, íróasztalra való eszközöket készítünk. Újságpapírból kivágott montázsaink lesznek a kiindulóalapok. Itt rengeteg különböző képből válogathatsz, és hozhatsz saját alapanyagot is. Egyszerűbb könyvkötészeti eljárásokkal füzetet fűzünk, ceruzatartót kreálunk. Ez a tárgy egyedi lesz, és megismételhetetlen – épp ezért lehet kedves ajándék.
A montázsban azt szeretjük, hogy improvizáció – a színek, formák játéka. A készülő kép jelentése egy egészen apró módosítástól is megváltozik. Fel lehet rá tudatosan készülni témáink, színeink meghatározásával, de ezután a pillanatnyi intuíció, ötlet egy váratlan irányba vihet. Ez egy könnyed, játékos alkotási folyamat lehet. Valami olyat tudhatsz meg magadról, amire nem is számítottál, hogy benned van.

Foglalkozásvezető: Deák Panka tervezőgrafikus-illusztrátor, pedagógus
"Rácz Nóra és Simonyi Cecilia illusztrátorokkal dolgozunk közös műteremben a Marczi Madarász-termében. Érdeklődésem még az egyetem évei alatt a gyermekkönyv-illusztráció felé fordult, ez illusztrált könyvekben manifesztálódott. Az utóbbi években újra tanítani kezdtem, saját szakköröket vezettem, jelenleg a GYIK-műhelyben tartok foglalkozást. Ezzel párhuzamosan művészetterápiát tanulok, amely nagyon izgalmas visszatérés technikailag az „alapokhoz”, és visszatérés önmagamba."

Vissza
Információ

Jelentkezés, információ: Deák Panka (06 30 514-1783, deakpanka@gmail.com, deakpanka.com)

Részvételi díj: 10 000 Ft/fő, családoknak 7500 Ft/fő

Lemondás: 12 órával az esemény előtt