Marczi Placc

KAZAI ÁGI - SZABAD A HANG!
2024. január 20. szombat 10:00

JANUÁR 20. SZOMBAT 10.00-13.00
KAZAI ÁGI - SZABAD A HANG!
Interaktív énekes workshop Kazai Ágival

Hangunk az egyik legalapvetőbb és egyben legkreatívabb kifejezőeszközünk. Minden hangban ott él egy történet. Legyen az éneklés vagy beszéd, minden hangindítással azt üzenjük: „Figyelj rám, szeretnék mondani valamit.”
Minden hang egy levegővétellel kezdődik. A légzés megtartó erejének segítségével utat tör magának és áramlik a hangod. Ha szeretnéd megtalálni az igazi hangodat, ha elmélyítenéd a meglévő tudásodat, vagy csak szeretnél erősebben kapcsolódni a hangodhoz és általa önmagadhoz, ezen az intenzív, 2 órás, interaktív workshopon te is megtalálhatod az ehhez vezető utat.
Erősítjük a testtudatosságot, ritmusgyakorlatokat és hallásfejlesztést végzünk, foglalkozunk a légzéstechnikával, improvizálunk és közösen komponálunk, miközben szabadjára engedjük a hangunkat.

A workshop vezetőjéről:
Kazai Ági egy sokoldalú, kísérletező előadó- és alkotóművész. Klasszikus- és népzenén nevelkedett, majd beleszeretett a jazz műfajába. Egyetemi tanulmányait a Kunstuniversität Graz jazzének szakos hallgatójaként kezdte, tanári mesterdiplomáját a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen vehette át 2016-ban. Jazzéneket oktat, zenei workshopokat és filmzene kurzusokat tart, a Metropolitan Egyetem és a Kodolányi János Egyetem után az ELTE is meghívta oktatóinak sorába. Az alternatív zenei szcénában alkalmazott zeneszerzői- és oktatói tevékenysége miatt is ismertté vált az elmúlt 15 évben. Tanítványai között a hazai zenei élet kiemelkedő szereplői is megtalálhatóak.

 

 

 

 

 

 


Vissza
Információ

Részvételi díj: 12 000 Ft/fő

A részvételi díj átutalását követően tudjuk biztosítani a helyedet.

Jelentkezés: kazaiagimusic@gmail.com

Jelentkezési határidő: 2024.01.19.

Résztvevők száma: maximum 15 fő

Ajánlott életkor: 16 év felett

Időtartam: 3 óra egy rövid szünettel

A foglalkozás nem igényel zenei előképzettséget.