Marczi Placc

MARCSI – NŐI OLVASÓ- ÉS ALKOTÓKÖR - NYÍLT NAP
2023. március 08. szerda 17:00

MARCSI – NŐI OLVASÓ- ÉS ALKOTÓKÖR

MÁRCIUS 8. SZERDA 17.00

BEMUTATKOZÓ NYÍLT NAP

Ha érdekel, hogy mit jelenthet egy ilyen kör, bepillantanál, hogy zajlanak majd az alkalmak, találkoznál a többi érdeklődővel, vagy csak beszélgetnél és játszanál egy irodalmi alkotás mentén női témákról, gyere el a nőnapi Marcsira!

Várunk minden olyan lányt, nőt, hölgyet, asszonyt, nénit, aki szívesen gondolkodna azon, mit jelent nőnek lenni, megosztaná azokat a dilemmákat, amik a nőiséggel kapcsolatban foglalkoztatják, beavatna egy csoportot saját történeteibe és tapasztalataiba, beszélgetne alkotásokról, karakterekről, mintákról és szerepkörökről, valamint részt venne egy közös alkotásban.

Az alkotókörről:
Az alkalmak során egy-egy választott irodalmi alkotás által felvetett, a női léttel kapcsolatos kérdéssel foglalkozunk közösen. A résztvevőkkel játékosan keresünk a témához személyes kapcsolódásokat, saját válaszokat, egyes alkalmakon pedig magával az alkotóval is beszélgetést kezdeményezünk. A beszélgetések és játékok által felfedezett, a csoport által megfogalmazott tanulságokat az alkalmak végére változó műfajú művészeti alkotásba fordítjuk. A folyamatot egy intenzív alkotó hétvége, majd egy közösen létrehozott, a nőiséget központba állító performatív bemutató zárja júniusban.

A foglalkozásokat vezetik: Török Tímea (személyes alkalmak) és Fodor Fanni (online alkalmak) a Paralel Alkotócsoport drámainstruktorai

Két csoport indul március közepén párhuzamosan, személyes és online formában, hogy lehetőséget adjon mindenkinek a bekapcsolódásra.
Személyes alkalmak: kéthetente kedden 17.00-19.00 – első alkalom: március 14.
Online alkalmak: kéthetente szerdán 17.00-19.00 – első alkalom: március 22.
Vissza
Információ

A nyílt napra a belépés díjtalan. 

A részvételhez semmilyen előzetes tapasztalat nem szükséges.

A 8 alkalmas foglalkozássorozat díja:
25 000 Ft

Jelentkezés: az alábbi kérdőív kitöltésével

KÉRDŐÍV

További információ: paralelcsoport@gmail.com