NYÁRI TÁBOROK 2021
2021. július 05. hétfő 09:00

Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

Ötmillió beoltott elérése után engedélyezik a nyári táborok megtartását. Ennek reményében hirdetjük meg és ajánljuk figyelmükbe a Marczibányi Téri Művelődési Központ tematikus nyári táborait.
Táboraink az intézményben hagyományos művészet-pedagógiai és ismeretterjesztő foglalkozások tematikájára épülnek. Táborvezetőink hosszú évek óta velünk együttműködő tanárok, művészek, illetve az intézmény felkészült munkatársai.

Szeretettel várjuk régi és leendő táborozóinkat!

TÁBOROK RÉSZLETES LEÍRÁSA

INFORMÁCIÓK A MARCZIBÁNYI TÉRI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT TÁBORAIRÓL

 • Táboraink leírása mellett megtalálják, hogy milyen életkorú gyermeknek ajánljuk, ezt kérjük, vegyék figyelembe!
 • Az egésznapos táboroknál étkezést biztosítunk, melynek árát a részvételi díj tartalmazza. Az étkezések típusait az egyes táboroknál külön feltüntetjük. A félnapos táboroknál lehetőség van tízórait és uzsonnát igényelni külön térítés ellenében. Glutén- és laktózmentes étkezést tudunk biztosítani orvosi igazolás ellenében, illetve kérhető vegetáriánus étkezés is.
 • Az egész napos táborok napi időtartamán túl reggel 7.30 órától és délután 17.00 óráig ügyeletet biztosítunk.
 • Táboraink a megjelölt minimum befizetett jelentkező esetén indulnak.
 • Táboraink részletes tematikáját honlapunkon olvashatják, amelynek megvalósulását a gyermeklétszám és összetétel módosíthatja.
 • A tábor első napján kérjük a szülő által kitöltött és aláírt Egészségügyi Nyilatkozatot az ügyeletes személyeknek leadni szíveskedjenek!
 • Azoknál a táboroknál, melyeknél anyagköltséget is feltüntettünk, kérjük, hogy a pontos összeget a tábor első napján befizetni szíveskedjenek!
 • 2 testvér jelentkezése és befizetése esetén a részvételi díjból 20%, 3 testvér jelentkezése és befizetése esetén 30% kedvezményt biztosítunk a teljes részvételi díjból.

További információ: Krammer Zita (06 20 927-2330; matitkar@marczi.hu)

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

 • A táborokra május 3-tól várjuk a jelentkezéseket.
  Személyesen jelentkezni illetve telefonon érdeklődni, a művelődési központ titkárságán Krammer Zitánál (06 20 927-2330) lehet hétfőn, szerdán és pénteken 9.00-11.00 óra és 15.00-16.00 óra között.
  Az online jelentkezési lap elérhető honlapunkon, az egyes táborok oldalán.
 • A tábori jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé.

A részvételi díj befizetése készpénzzel, bankkártyával és átutalással is lehetséges. Számlát minden esetben ki kell állítanunk, ezért kérjük, hogy a számlázási nevet és címet szíveskedjenek megadni!
Átutalási információk:

Kedvezményezett: II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.

Számlaszám: 12001008-01351837-00100005

Kérjük, a megjegyzés rovatba a gyermek és a tábor nevét feltüntetni szíveskedjenek!

Vissza