TŰZZOMÁNC TÁBOR III.
2021. augusztus 16. hétfő 09:00

TŰZZOMÁNC TÁBOR III.
Felnőtteknek (Ebbe a táborunkba gyermekeket csak olyan szülővel vagy felnőtt kísérővel tudunk fogadni, aki maga is a tábor résztvevője, vagy a tábor vezetőjével erről előre egyeztetés történik!)
AUGUSZTUS 16-19. NAPONTA 9.00-16.00 ÓRÁIG

A táborba várunk szeretettel mindenkit, akiket érdekel ez a varázslatos, sokrétű technika. Azok is bátran jöjjenek, akik még nem tűzzománcoztak, akik viszont ismerik ezt a technikát, ezúttal mélyebbre merülhetnek e tudásban. A tábort egy a zománcozásban több évtizede gyakorlott képzőművész vezeti, aki hivatásának érzi, hogy az alkotás örömét bárki számára elérhetővé tegye és alázattal vezesse a tehetségeket a művésszé válás útján. A zománc, mint látványos és dekoratív technika lehetőséget ad arra, hogy már első nap alkotásoddal a kezedben mehess haza. Aki nem éri be az első sikerekkel, bátran elmélyülhet a következő kihívásokban, mert ez egy nemes és évezredes múltra visszatekintő művészet, mely a mai korra is tartogat felfedezni valót. 

A tűzzománc táborban a résztvevők megtanulhatják, hogyan készítsék elő a fémet a zománcozásra, miként alakítsák formára, hogy kezeljék. A tárgyak készítése során kipróbálunk több ismertebb és pár kevéssé szokványos zománcozási eljárást. Ezek kapcsán foglalkozunk a zománcozás történetével is. Készítünk majd kisebb használati tárgyakat, ékszereket és zománcfestményt, mindenkinek saját tehetségéhez és alkotókedvéhez mérten.

 


Vissza
Információ

Táborvezető: Páthi Dia képzőművész

Létszám:
Minimum 8 fő
Maximum 16 fő

Részvételi díj: 30 500 Ft + egyéni anyagköltség (Étkezés befizetésére nincs lehetőség!)

További információ: Krammer Zita (06 20 927-2330; matitkar@marczi.hu)

ONLINE JELENTKEZÉS LAP

Kapcsolódó dokumentumok