Előadások gyermek- és diákcsoportoknak

ÚJ IDŐPONT - NEVESINCS KIRÁLYFI FELESÉGET KERES
2020. szeptember 24. csütörtök 10:00

SZEPTEMBER 24. CSÜTÖRTÖK 10.00
NEVESINCS KIRÁLYFI FELESÉGET KERES
a Kerek Perec Társulat interaktív mesejátéka                          

Bár Nevesincs királyfi még zsenge gyermekkorát éli, a környéken lévő királyságok uralkodói számtalan festményt küldenek leánykáikról, hogy ha majd eljön a nősülés ideje, az ő szépséges hercegnőjüket válassza feleségül. Sajnos a kis királyfinak a szívét eddig nem dobogtatta meg sem Almamelléki Rezidencia, sem Cókmók király lánya, de még Klepencia királykisasszony sem, a többiekről nem is beszélve. Nevesincs királyfi dajkája és nevelőnője azonban nem adja fel, megpróbálják megkeresni a megfelelő párt a királyfinak. De milyen is legyen a leendő feleség? Legyen okos, tudjon táncolni, számolni, és ha kell, még a sárkánytól se riadjon vissza. A nevelőnő és a dajka olyan próbák elé állítják a jelentkezőket, akik közül a legügyesebb hercegnő végül elnyeri méltó jutalmát. Persze, csak ha már felnőtt!

Szereplők: Dékány Ágnes és Csizmadia Gabi bábszínészek és a nézők közül kikerülő gyerekek, hiszen ki más játszhatná el a királyfit és a próbákat kiálló hercegnőket, mint ők.

 

Vissza
Információ

A MÁRCIUS 19-ÉN ELMARADT ELŐADÁS PÓTLÁSA.

A MEGVÁLTOTT BELÉPŐK ERRE AZ IDŐPONTRA ÉRVÉNYESEK!

Ajánlott életkor: 7-10 éveseknek

Az előadás időtartama: 45 perc

Belépő: 1500 Ft

Kísérő pedagógusok számára tiszteletjegyet biztosítunk.

Információ, jegyigénylés: Bikkes Ágnes (06 20 486-8903, bikkes.agi@marczi.hu)

Jegyeket személyesen a művelődési központban és az Interticket hálózat jegyirodáiban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.