Előadások gyermek- és diákcsoportoknak

ÁLOMSZÉP
2019. október 14. hétfő 10:00

OKTÓBER 14. HÉTFŐ 10.00 
ÁLOMSZÉP
BIZEK EMI képzeletjátéka

“Az Álomszép koncertet az egy évtized alatt született Álomszép lemezek legszebb dalaiból állítottam össze. Azt szerettem volna, hogy azok a gyerekek, akik az Álomszép CD-ken nőttek fel, élőben is találkozhassanak a már ismert dalokkal.” (Bizek Emi) 

Bizek Emi Álomszép című CD-sorozatának első darabja 2007-ben jelent meg és rögtön óriási sikert aratott: tripla platina lemez lett és 10 külföldi országban is kiadták. A kedvező fogadtatáson felbuzdulva a következő években sorra jelentek meg a sorozat további darabjai, Emiben és a közönségben pedig egyszerre fogalmazódott meg az igény az Álomszép produkció élőben történő bemutatására. Ehhez először – a rajongók segítségével – kiválasztásra kerültek a lemezsorozat legkedveltebb dalai, majd Emi átdolgozta azokat szimfónikus kamarazenekarra úgy, hogy közben gyorsabb, lendületesebb részek is kerültek a dalokba.

Bár mindvégig a zene van középpontban, az előadásból a mese sem maradhat ki: Hétvári Andrea kifejezetten Emi dalai által inspirálva írt, Szivárványtündér című, 8 részből álló meséje adja az előadás kerettörténetét. Az Álomszép koncert komplex audiovizuális élményéhez emellett hozzájárulnak Bálint Mariann különleges látványvilágú illusztrációi, valamint Cakó Ferenc nemzetközi hírű magyar animátor kreatív homokanimációi is.

Vissza
Információ

Ajánlott életkor: 3-10 éveseknek

Belépő: 1200 Ft

Kísérő pedagógusok számára tiszteletjegyet biztosítunk.

Jegyigénylés: Sipos Ildikó (06 1 212-2820; 06 30 439-1070)