Képzések

KREATÍV ÍRÁS
2018. december 10. hétfő 19:00

KREATÍV ÍRÁS
DECEMBER 10. HÉTFŐ 19.00-22.00

Vezeti: Lackfi János József Attila- és Prima Primissima-díjas író, költő

AZ ELPUSZTÍTHATATLAN ÉLETÖRÖM!
Muszáj az irodalomnak minden áron a depiről, a rinyálásról, a lepraként terjedő romlásról, a világ aljasságáról és szemétségéről szólnia? Szólhat persze erről is, de mind találkoztunk már mind fékevesztetten jókedvű, bosszantóan életvidám, ki tudja, min folyton ujjongó figurákkal, nem? Végül is nagy polgárpukkasztók ők a fásultak és kiábrándultak özönében. És nem biztos, hogy az életük fenékig tejfel. Vagy gyümölcsjoghurt. Hja, az életöröm nem ment meg semmitől. De mégis. De mégse. De mégis. De mégse.

„Megvédjük féltve őrzött személyi adatainkat, lehallgatjuk postások és óvó nénik titkos életét, hajkurászunk perverz nagybácsikat és mágikus realista tábornokokat, kirándulunk a világvégi jövőbe, elhajolunk a gyerekkor röpdöső bicskái elől, megpróbáljuk nagyító alá venni az elpusztíthatatlan életörömöt, szambázunk egyet a járókeretes, fürge öregekkel, és persze eszünk sok vitamint, akkor biztos nem halunk meg.” /Lackfi János/ 

E félév során Artner Sisso, Barna T. Attila, Braun Barna, Gustavo Eguren, Fekete Anna, Gál Ferenc, Izsó Zita, Jenny Joseph, Nagy Zsuka, Szvoren Edina, Tóth Imre, Vass Tibor és Vörös István műveit használjuk mintának, segítségnek.

 

Vissza
Információ

Részvételi díj:

-  régi tagoknak: 2500 Ft/ alkalom

-  új jelentkezőknek: 3000 Ft/ alkalom

Jelentkezés, információ: Sipos Ildikó 
(06 1 212-2820; 06 30 439-1070)

Jegyeket személyesen a művelődési központban és az Interticket hálózat jegyirodáiban, elektronikusan a www.jegy.hu oldalon vásárolhatnak.