KREATÍV ÍRÁS
2018. április 23. hétfő 19:00

KREATÍV ÍRÁS
MINDEN HÉTFŐN 19.00-22.00

Vezeti: Lackfi János József Attila- és Prima Primissima-díjas író, költő

Szeretettel várunk mindenkit közösségi kalandozásra egy magányos mesterség útvesztőiben, Nicolas Ancion, Bartis Attila, Shelly Berman, Anton Pavlovics Csehov, Fehér Béla, Jon Fosse, Gerlóczy Márton, Hollósvölgyi Iván, Horváth László Imre, Molnár Vilmos, Borisz Minkov, Sławomir Mrożek, Németh Zoltán, Szlukovényi Katalin És Wysława Szymborska művei alapján.

„… Csak írnak mindenféle érdekességet és ökörséget és jóságot és fájdalmasságot, oldott, jó hangulatban, a közösség örömében, és ez legalább annyira izgalmas.” /Lackfi János/

ÁPRILIS 23. HELYIÉRDEKŰ ÉLET ÉS TUDOMÁNY 
A helyi identitás építőkövei színigaz legendák, eredetmítoszok, nevezetes fákhoz, barlangokhoz és kiugró kövekhez kapcsolódó, impozáns történetek. Szikár remeték, hörgő törökök és tatárok, megmentett leányok, kővé vált tallérok, vízbefúlt kecskenyájak sorjáznak reálisan és álomszerűen. Időnként a valóság rászigorodik a mendemondákra, aztán egy áttivornyázott éjszakán tudomány és mese szépen összeölelkeznek, részeg csókokat váltanak, és attól fogva elválaszthatatlan jóbarátok lesznek.

MÁJUS 14. AZ ELSZABADULT AGY 
Kalickába zárjuk a valót, de minduntalan elszabadul. A többképernyős vágópulton lélekszakadva ugrándoznak lehetséges és igazi életeink. Igazibb-e az unott való a százszor felidézett fiktív jeleneteknél? Valós szerelmeinkkel töltöttünk több időt vagy a vágyottakkal? Valós csatározássokkal vagy képzelt, frappáns visszavágásokkal? Hol találunk magunkra a tudat nevezetű labirintusban?

Vissza
Információ

Részvételi díj:

-  régi tagoknak: 2500 Ft/ alkalom

-  új jelentkezőknek: 3000 Ft/ alkalom

Jelentkezés, információ: Sipos Ildikó (06 1 212-2820; 06 30 439-1070)