Képzések

KREATÍV ÍRÁS
2017. december 11. hétfő 19:00

KREATÍV ÍRÁS
HÉTFŐI NAPOKON 19.00-22.00

Vezeti: Lackfi János József Attila- és Prima Primissima-díjas író, költő

„… Csak írnak mindenféle érdekességet és ökörséget és jóságot és fájdalmasságot, oldott, jó hangulatban, a közösség örömében, és ez legalább annyira izgalmas.” /Lackfi János/

DECEMBER 11. ÉDES-DRÁGA LAKÓTÁRSAK
Az ember még egy szigeten sem élhet egyedül. Ott is van alsó szomszéd, felső szomszéd, közös képvi’, perverz bácsi, rikácsoló néni, ricsajos család, nyilvános szeretkezők, kicsitbolondok, nagyonőrültek, bulibárók, vegetáriánusok, kolbászevők és egyéb cifra népek. Vajon hogyan rajzolják körül a mi kis életünket? Hisz ők is csak élni akarnak! Szomszédtúra veszélyesen! 

JANUÁR 29. EGY KIS NAGYAPÁZÁS
Kezdjük egy kis menőzéssel, egy kis felmenőzéssel. Mindnyájunk története a családi legendáriummal kezdődik, szigorúbajszos vagy komolyszakállas nagyapákkal, akik megnyerték vagy elvesztették az összes csatát, felkérték keringőre vagy elrabolták az összes nagymamát, két ujjal roppantották a diót vagy fél kézzel fejtették a szenet, és építették a Monarchiát, a kapitalizmus vagy a szocializmust. A történelem nem tankönyvekben, hanem bennük van elrejtve, boncoljuk hát elő huszárostul, omnibuszostul, spanyolnáthástul, bajuszkötőstül. Megéri, mert a múlt kútjából a mi képünk bámul ránk vissza.

Vissza
Információ

Részvételi díj:

-  régi tagoknak: 2500 Ft/ alkalom

-  új jelentkezőknek: 3000 Ft/ alkalom

Jelentkezés, információ: Sipos Ildikó (06 1 212-2820; 06 30 439-1070)