Képzések

KREATÍV ÍRÁS
2017. november 27. hétfő 19:00

KREATÍV ÍRÁS
MINDEN HÉTFŐN 19.00-22.00

Vezeti: Lackfi János József Attila- és Prima Primissima-díjas író, költő

ÓDON FITNESZ, KISVÁROSI RETTEGÉS, KÖZNAPI VILÁGVÉGÉK
Szüless marslakónak, és vívd meg a francia forradalmat! Légy te az első elefántgyilkos hangya! Légy zabigyerekből trónkövetelő! Sminkelj egy robogó katamarán fedélzetén, és közben néha lőj agyon egy-egy kalózt! Ez a kaland, nem a porított teveürülék! Szóval akinek kedve van velünk barangolni saját tudata és az írás útvesztőiben (útnyerőiben?), azt szeretettel várjuk!

A 2017 őszi félévében CSERNA-SZABÓ ANDRÁS, Pentti Holappa, Krúdy Gyula, Abdellatif Laâbi, MAGYARI ANDREA, Jean-Luc Outers, Örkény István, RON PADGETT, Petri György, Szakács Eszter prózái és prózaversei kalauzolnak bennünket.

NOVEMBER 27. KÖZNAPI VILÁGVÉGÉK
Rengeteg világvége-filmből láttunk már legalábbis részleteket. Mindannyiunk agyába beleégtek a rettentőárvizes, megnyílóaszfaltos-feltörőlávás, hurrikános-hídleszakadós, üldözős-démoniállatos, vérszomjas-újraklónozott-őslényes, lézersugárral-öldöklő-földönkívülis, bennünklakó-alienes, vérünkszívó-vámpíros képsorok. No de mi van, ha a halál angyala egyszerűen adóellenőrnek öltözik? Vagy munkaszünetben húsz deka párizsit vesz a boltban? Hozzunk létre egészen banális kis világvégéket!

Vissza
Információ

Részvételi díj:

-  régi tagoknak: 2500 Ft/ alkalom

-  új jelentkezőknek: 3000 Ft/ alkalom

Jelentkezés, információ: Sipos Ildikó 
(06 1 212-2820; 06 30 439-1070)